AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

General Ricambi

A General Ricambi S.p.A. 25 éve alapított olaszországi vállalat

 

General Ricambi név mögött egy alig több mint negyed százada alapított olasz autóalkatrész gyártó vállalat rejtezik, amely elsősorban a csúcsminőségű alkatrészeivel hasított ki jelentős szegmenst az autóalkatrészek gyártásának piaci tortájából.

A General Ricambi jó és megbízható

A General Ricambi főleg féltengelyeket, féltengely csuklókat, kardántengelyeket, lengéscsillapítókat, kormánymű szerkezeteket, szervokormányokat gyárt, mégpedig az olasz autóiparra jellemző innovativitással és minőségben a Toronótól alig több, mint 250 kilométerre fekvő Castiglione d'Adda városkában. Másik nagy termékcsaládjuk részeként kiváló elektromos és egyéb meghajtású szervopumpákat szállítanak a vevőiknek. Összetettségével és korszerűségével kimagaslik a General Ricambi termékei közül a cég EPS kormányszerkezete.

 

General Ricambi alkatrészek webáruházunkban:

 

  • Féltengely
  • Kormánymű
  • Féltengely csukló
  • Szervószivattyú

A fékek gyártásában is „nyeregben” vannak

A General Ricambi ugyancsak emblematikus termékei a különféle féknyergek. A fékrendszerek e nagyon fontos alkatrészének gyártásában ugyancsak toppon van az olasz vállalat. Az úgy nevezett mozgó és fix féknyergek, illetve ezek szerkezeteinek fejlesztésében egyformán otthonosan mozognak. Mindkét megoldás esetében a felhasználó biztos lehet a General Ricambi által gyártott féknyereg tartósságában és funkcionalitásában. Valamennyi a legkiválóbb minőségben kerül ki a gyárból, amit egyrészt a korszerű konstrukció, másrészt a felhasznált kiváló nyersanyagok, harmadrészt a gyártásban megvalósuló szigorú minőségi követelmények tesznek lehetővé.

Keresse meg autójához megfelelő General Ricambi alkatrészeket:

General Ricambi kormányművek