AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fulda

Fulda gumik

 

A Fulda gumik minőségét Európa szerte számos alkalommal bizonyították független tesztintézetek, vevői elégedettség fórumok és ismert autós magazinok. Németország egyik vezető nagyteljesítményű abroncsairól ismert gumiabroncs gyártója. Folyamatos fejlesztéseinek és ultra-modern tesztelési eljárásainak köszönhetően kiemelkedő értéket képviselnek termékei a piacon. Ezt számos független minősítő intézet és vezető szaklapok is megerősítették. Akár mínusz 40 fokban a Fulda Challenge Kanadában vagy gyors országúti vezetés a nyáron - a Fulda gumik rendelkeznek legjobb tapadással.  Dolgozói, fejlesztői már 111 éve minden kreativitásukt, szenvedélyüket és elkötelezettségüket egy célnak szentelik: nagy teljesítményű abroncs készítése érdekében a kiváló minőség és a teljesítmény előállítására, valamint egy kiváló ár / teljesítmény arány eléréséhez.  

A Fulda márka „LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ TERMÉK“ koncepciójához igazodva ez a kategória a gyártó speciális ajánlatait tartalmazza. Az alábbiakban ezek közül mutatunk be néhányat. 

Az 1900-ban alapított Fulda, mely Németország egyik vezető márkája, megbízható és csúcsminőségű gumiabroncsok széles skáláját kínálja. Gumiabroncsaikat úgy tervezték, hogy a sebességkorlátozás nélküli autópályáktól kezdve a kemény téllel rendelkező alpesi területekig, még a legnehezebb körülmények között is biztonságos vezetést garantáljanak. A márka ma már a Goodyear csoport tagja, gumiabroncsai a Goodyear európai gyáraiban készülnek.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Fulda gumikat:

Irány a bolt

 

Fulda gumi kereső webáruház

Világméretű útbiztonsági kezdeményezés

A vállalat 1900-as megalapítása óta a biztonság kérdése mindig a Fulda egyik fő szempontja volt. A fejlesztésen és a csúcstechnikai termékek lehető legmagasabb minőségi színvonalának biztosítása érdekében alkalmazott legmodernebb technológiát alkalmazó vizsgálatokon kívül a gumigyár nagy energiát fektet az útbiztonság kérdésébe is. Ennek eredményeképpen létrehozta a világon egyedülálló útbiztonsági kezdeményezést, a lézeres ellenőrzést. A biztonsági kampány alapja a „Profilo-meter” (barázdamélység-mérő), egy olyan csúcstechnológiát képviselő berendezés, amely másodpercek alatt megméri a Fulda gumik barázdájának mélységét, és a mérési eredményt tizedmilliméteres pontossággal adja meg. A működés leírása: a teleszkópos rúdon elhelyezkedő lézer mérőfejet végighúzzuk az abroncs barázdaprofilja felett. A folyamat során a lézer végigpásztázza az egész futófelületet. A mért értékeket egy speciális szoftver tárolja. Az eredmény azonnal kinyomtatható. A profilo-meter méréstartománya 0,0 mm és 11,0 mm között helyezkedik el. A profilometert főleg gépkocsi abroncsok számára fejlesztették ki, így a legpontosabb mérési eredményt a kritikus 4 mm-es értéken belül biztosítja. A profilo-meter segítségével lehetővé vált rövid idő alatt nagy mennyiségű abroncs ellenőrzése, és sikerült a vezetők figyelmét felhívni az abroncsok kopására. Ez különösen abban az esetben hasznos, ha az abroncs profilmélysége nem éri el a 3 mm értéket. Mivel a törvény által megszabott határérték 1,6 mm, a 3 mm értéket el nem érő barázdamélység esetén (téli Fulda gumik esetén ez az érték 4 mm) ajánlott az abroncs cseréje. A lézeres ellenőrzés segítségével megállapítottuk, hogy minden 100 kocsi közül 8 abroncsa cserére szorul. A Fulda Lasercheck 11 év alatt több, mint 33 millió abroncsot ellenőrzött. Ennek az útbiztonsági kezdeményezésnek köszönhetően a cég számtalan díjat nyert Németországban, Európában és világszerte.

 

Fulda gumik gyártójának fejlesztései eredményeiért kapott díjak

 

• “Goldene Brücke” melyet DPRG (Német Public Relations Szövetség) adományozott
• “Goldene Pyramide” melyet BDVT (Német Értékesítési Támogatók és Kereskedelmi Képzők Szövetsége) adományozott
• “Silver Award”, amely a kereskedelmi támogatók második legrangosabb európai díja
• “European Gold Award”, amely az európai promóciós kereskedelmi lapok legrangosabb díja
• “World PRO Award”, amely a sikeres kereskedelmi támogatásért járó legrangosabb díj a világon, Chicago/1996

• “One PS for safety”
• “Deutscher Verkehrssichheitspreis” (Német Útbiztonsági díj) arany fokozata 

A Laser Check már használatban van Brazíliában, az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Olaszországban, Spanyolországban, Csehországban, az Egyesült Királyságban és a világ számos más országában.