AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fram

Fram szűrők minden autótípushoz az alkatreszek.hu kínálatában, vásároljon minőségi Fram szűrőket kedvező árakon autójához.

Fram Európa egyik legnagyobb utángyártott szűrő gyártója.

Minősége önmagáért beszél hisz történelme több, mint 75 évre vezethető vissza. A Fram több, mint 4000 cikkszámmal van jelen a piacon minden szűrő az OE gyári minőséget képviseli. A legmegbízhatóbb és legelismertebb az autógyártók számára is hisz több nagy név, mint az Alfa, Citroen, Peugeot gyárilag Fram szűrővel szerel. Nemcsak európai színvonalon hanem amerikai és japán gyártók is előszeretettel használják, mivel technológiája a legfejlettebb.

 

Fram alkatrészek webáruházunkban:

 

  • Levegőszűrő
  • Olajszűrő
  • Üzemanyagszűrő
  • Pollenszűrő
  • Hidraulika szűrő

A vállalat neve a két alapító nevének kombinációjából adódik össze, Franklin és Aldam. A két kémikus 75 éve elhatározta, hogy az akkoriban nehezen telepíthető, cserélhető és tisztítható szűrőkön változtatnak és kiküszöbölik ezeket a problémkat, forradalmi szűrőikkel. 1942-ben bevezették a Filcron szűrőket, amik először kombinálták a felületi és mélységi szűrést a nagyobb hatékonyság érdekében. 1945-ben az "E" haditengerészet kizárólagos beszállítójává váltak. 1950-ben bevezették a vízszűrőket az autók, teherautók és buszok számára. 1956-ban a FRAM mérnökei új típusú olajszűrőt dolgoztaki ki, amely egyesítette a kazettát és a házat, így gyorsabban telepíthetővé váltak, mint korábban bármely más szűrő. 1968-ban már nagyteljesítményű olajszűrők gyártásával is foglalkoztak, versenyautók számára. 1973-ban megalapították a legnagyobb és legteljesebb, szűrőkkel foglalkozó kutatási és mérnöki központot. 1978-ban bevezették az Extra Life Air Filtert, amely 50 százalékkal hosszabb ideig tart és több szennyeződést képes megfogni. 1986-ban kifejlesztik az üvegszűrő technológiát. 2000-ben ismét az iparág vezető márkájává vált, bevezetve az Extended Guard termékcsaládot, egy olyan szűrőt, amit szintetikus olajokra és hosszabb olajcsere intervallumra terveztek. 

     

Keresse meg autójához megfelelő Fram alkatrészeket:

Fram termékek