AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fischer automotive

Fischer automotive márkanév alatt a Fischer csoport a személygépjárművek számára fejleszt és gyárt úgynevezett utastéri megoldásokat, vagyis az autó belsejében használt rögzítési és tömítési megoldásokat.

Fischer a hamutartótól a multimédia konzolig

A Fischer automotive azt tűzte ki feladatául, hogy az autó utasterében mindent kényelmessé is biztonságossá tesz, ami az ott működő berendezések, felszerelések, dolgok rögzítésével és tömítésével függ össze. A cég ugyanis alapvetően rögzítés- és tömítéstechnológiával foglalkozik a szó legszélesebb értelmében, azaz nem egyszerűen rögzítő és tömítő alkatrészeket gyárt, de egész rendszereket fejleszt és készít az autóipar részére is. Ez azt jelenti, hogy kész italtartót, rögzítőkeretet, mobiltelefontartót, kinyitható asztalkát, hamutartót, légbefújó nyílást, vagy csak egyszerű ruhaakasztók nagy választékát szállítja az autógyártók és az alkatrész kereskedők számára.

 

Legnépszerűbb Fischer alkatrészek webáruházunkban:

  • Csőkapcsoló, bilincs
  • Flexibilis cső
  • Kipufogó felfüggesztő

 

Keresse meg autójához megfelelő Fischer autóalkatrészeket:

Autóbelső és rögzítéstechnika

Miért fontos az autóbelső, a hamutartó, vagy a ruhaakasztó számára a magas színvonalon megvalósuló rögzítéstechnika? A választ magától adódik. A gépjárművekben az autóval és az utassal együtt minden tárgy, berendezés egyformán és állandóan mozgásban van. Az autó belsejébe szerelt használati tárgyak és eszközök, a legbonyolultabbtól a legegyszerűbbekig különleges rögzítést igényelnek. Már csak az utazás közben előforduló rezgés és sebesség változás miatt. De legalább ilyen fontos a rögzítéstechnika az utasok biztonsága szempontjából. Nem engedhető meg, hogy hirtelen gyorsulás, vagy főleg fékezés, ütközés alkalmával az utastér tárgyai, felszerelései elszabaduljanak és a tehetetlenség előidézte sebességgel esetleg az utasoknak csapódjanak, súlyos sérüléseket okozva.