AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fiaam

Fiaam szűrők

Fiaam márkanév alatt a világ egyik legismertebb autókban használatos szűrőket gyártó cége működik a Sogefi Group tagjaként. A szűrőket gyártó vállalat hivatalos neve ma Coopersfiaam.

Évszázados tapasztalatok birtokában

A cég gyökerei a távoli múlt homályába nyúlnak vissza. Egy azonban biztos, a világ egyik legnagyobb tapasztalattal és leghosszabb gyártási hagyománnyal rendelkező vállalkozásáról van szó, amely valaha is autószűrőket gyártott. A cég választéka minden, a gépjárműveknél használatos szűrőre kiterjed. Így a termékpalettán megtalálhatóak a légszűrők,az olajszűrők, az üzemanyagszűrők, a gázolajszűrők és az utastéri levegőszűrők is. Valamennyiről a legkevesebb, amit el lehet mondani, hogy kategóriájukban a világelsők között vannak.

 

Fiaam alkatrészek webáruházunkban:

  • Levegőszűrő
  • Olajszűrő
  • Üzemanyagszűrő
  • Pollenszűrő
  • Hidraulika szűrő

Fiaam levegőszűrők, olajszűrők, üzemanyagszűrők, pollenszűrők, hidraulika szűrők családja

 

Fiaam a Sogefi csoportban

 

A Fiaam tekintélyt parancsoló múltjához illő döntés volt, hogy a cég belépett a Sogefi csoportba. A Sogefi Group ugyanis a világ vezető eredeti autóalkatrészeket forgalmazó cégeinek egyike. Mégpedig azon a területen, ahol a Fiaam is tevékenykedik több évtizede, vagyis a lég-, olaj és egyéb, az autókban használatos szűrők és a motorhűtő berendezések területén. A Sogefi Group ereje abban rejlik, hogy a saját organikus fejlődése mellett rendre komoly cégvásárlásokat hajt végre, amivel nagy fejlődési potenciálra tesz szert, és komoly tapasztalatokat szerez az eltérő ipari kultúrák és technológiák adaptálásában és működtetésében. 

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő Fiaam szűrőket:

Irány a bolt

 

Fiaam szűrő plakát