AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fa Krosno

Fa Krosno ajtóteleszkópok, gázrugók, kormányrudak, gömbcsuklók

 

Fa Krosno S.A. név alatt a lengyelországi Krosnoban 2006 óta tevékenykedik az a lengyel vállalkozás, amely előtte a 44 országban jelen lévő brit Delphi Automotive PLC-től vásárolt korszerű terméklicencet és gyártástechnológiát.

 

Tudást és technológiát vásárolt Nagy-Britanniában

A Fa Krosno megvásárolta az autóipari gázrugók, kormányrudak, csomagtér teleszkópok és gömbcsuklók licencét és teljes gyártástechnológiáját a brit Delphi-től, amely vezető szerepet töltött be ezen a téren az európai piacon. A brit nagyvállalat profiltisztítás céljából vált meg az egyébként korszerű termékétől és technológiájától. A lengyelek éltek a lehetőséggel és egy csapásra az autóalkatrész gyártás élvonalába katapultálták magukat. Gyártáspalettájukat hamarosan tovább bővítették, és elkezdtek komplett lengéscsillapítókat gyártani.

 

Fa Krosno teleszkópok webáruháza

 

Keresse meg az autójához megfelelő Fa Krosno teleszkópokat:

Irány a bolt

 

A Fa Krosno komolyan veszi a vevőit és saját magát is

 

A Fa Krosno itt sem áll meg és közeli terveik között szerepel egy festőüzem beindítása, továbbá egy mérőrészleg kialakítása, ahol a legkorszerűbb és legfinomabb mérőműszerekkel tudják ellenőrizni termékeik minőségét. A fenti, koncentrált és jó stratégia mentén tett erőfeszítéseik eredményeként mára az európai alkatrészgyártó piac egyik komoly szereplőjévé nőtte ki magát, és egyre komolyabb sikereket ér el a lengyel piac mellett a nemzetközi megmérettetések alkalmával is. A Fa Krosno termékek a britektől vásárolt korszerű technológiának köszönhetően nem csak most versenyképesek, de magukban hordozzák a továbbfejlesztés lehetőségét, a tartós piacon maradás esélyét is.