AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Fa Krosno

Fa Krosno S.A. név alatt a lengyelországi Krosnoban 2006 óta tevékenykedik az a lengyel vállalkozás, amely előtte a 44 országban jelen lévő brit Delphi Automotive PLC-től vásárolt korszerű terméklicencet és gyártástechnológiát.

A Fa Krosno tudást és technológiát vásárolt Nagy-Britanniában

A Fa Krosno megvásárolta az autóipari gázrugók, kormányrudak, csomagtér teleszkópok és gömbcsuklók licencét és teljes gyártástechnológiáját a brit Delphi-től, amely vezető szerepet töltött be ezen a téren az európai piacon. A brit nagyvállalat profiltisztítás céljából vált meg az egyébként korszerű termékétől és technológiájától. A lengyelek éltek a lehetőséggel és egy csapásra az autóalkatrész gyártás élvonalába katapultálták magukat. Gyártáspalettájukat hamarosan tovább bővítették és elkezdtek komplett lengéscsillapítókat gyártani.

 

Keresse meg autójához megfelelő Fa Krosno alkatrészeket:

 

A Fa Krosno komolyan veszi a vevőit és saját magát is

A Fa Krosno itt sem áll meg és közeli terveik között szerepel egy festőüzem beindítása, továbbá egy mérőrészleg kialakítása, ahol a legkorszerűbb és legfinomabb mérőműszerekkel tudják ellenőrizni termékeik minőségét. A fenti, koncentrált és jó stratégia mentén tett erőfeszítéseik eredményeként a Fa Krosno mára az európai alkatrészgyártó piac egyik komoly szereplőjévé nőtte ki magát és egyre komolyabb sikereket ér el a lengyel piac mellett a nemzetközi megmérettetések alkalmával is. Termékeik a britektől vásárolt korszerű technológiának köszönhetően nem csak most versenyképesek, de magukban hordozzák a továbbfejlesztés lehetőségét, a tartós piacon maradás esélyét is.