AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Eurolub

Eurolub olajok, kenőanyagok, téli termékek, autóápolási anyagok széles választéka az alkatreszek.hu kínálatában, tekintse meg minőségi termékeinket és alacsony árainkat!

Az Eurolub elsőrendű feladatuknak tartja, hogy mindig a legjobbat adja, a legkedvezőbb áron

Ezek a termékek Németországban készülnek a Hunold Schmierstoffe GmbH szigorú gyártói előírásai szerint. Ezért joggal mondhatjuk, hogy a legjobb minőséget kínáljuk Németországból. 1947. július 01-én alapították „UNITI Unió” név alatt. Több mint 200 féle terméket gyártanak a széles választék érdekében. Fejlesztéseik a jövőbe mutatnak, mivel a legmodernebb töltőberendezésekkel teszik lehetővé a gyors kiszolgálást.

 

Az Eurolub kicsi, de erős

Az Eurolub a jó példa arra, hogy aránylag kis vállalat is képes nagyot alkotni, ha kellő következetességgel specializálja magát valamilyen termékcsoport fejlesztésére és gyártására, valamint szorosan együttműködik a területén tevékenykedő nagy gyártókkal és szolgáltatókkal. Így fordulhatott elő, hogy a Bajorországban, a München melletti Echingben működő Eurolub Gmb messze a nagyságát felül múló jelentőségű résztvevőjévé tudott válni az egyébként kínálatban nem szűkölködő piaci szegmensének és újat, versenyképeset volt képes alkotni.

Autóban használatos segédanyagok nagy választékban

A motor és egyéb kenőolajak területén is az óriásokkal is versenyezni képes vállalat különösen nagy figyelmet szentel az autók téli üzemeltetése során használatos anyagoknak. A kínálatukban a jégoldótól a téli ablakmosó folyadékon át a dízelmotorok téli indítását megkönnyítő adalékon keresztül szinte minden megtalálható, amire a fagypont alatti hőmérsékleten egy autónak csak szüksége lehet. Ugyanez vonatkozik a szélesen értelmezett autóvédő és ápoló termékeikre is. Ezek jelentős része, mint olaj- vagy üzemanyag adalék a motor védelmét szolgálja, de vannak olyan gyártmányaik is, amelyek például a gumiabroncsok vagy a felnik állagának megóvását szolgálják. 

 

Keresse meg autójához megfelelő Eurolub termékeket: