AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Elárverezik Vilmos herceg és Katalin hercegné Range Roverét

Az árverés szeptember 15-ig tart és biztos, hogy jó árat fognak fizetni a brit hercegi pár autójáért. A bevételt jótékonyságra fordítják.

Vilmos és Katalin elég sokat használta ezt az autót

A brit hercegi pár Range Rover Vogue SE típusú autója eddig mintegy 50 ezer kilométert futott. Egyebek között vele szállították haza a kórházból a szülés után első fiúkat, György herceget. Nos, ez nem kevés kilométer, de az érdeklődők abban látatlanban is biztosak lehetnek, hogy a Range Rover kiváló állapotban van, a legjobb szerviz a legkisebb hibát is tökéletesen kijavította. Mégis csak a királyi ház autójáról van szó. Az árverést a Charity Stars árverezőház tartja, bizonyára nem véletlenül, mivel szoros kapcsolatai vannak különböző jótékonysági intézményekkel.

A bevételt egyebek között árvaházak kapják

A cikk írásakor a licit 58 ezer eurónál tartott, de ez még jócskán emelkedhet szeptember közepéig. Az egy dolog, hogy a Range Rover Vogue SE elég komoly autó, 4,4 literes, 330 lóerős V8 motorral, nyolc fokozatú automata sebváltóval és minden létező kényelmi berendezéssel, a fűtött ülésektől a televízióig és a fedélzeti hűtőgépig. Ennél fontosabb ugyanis, hogy eddig a királyi család használta az autót, ezért biztos, hogy számos gazdag gyűjtő licitál. Könnyen lehet, hogy egy gyűjteményben lesz kiállítva, nem fogják használni és csak azért látja majd néha a szerviz, hogy megőrizzék az állapotát. A teljes bevételt a Sun Screen IT kapja, amely fejlődő országok iskoláit, kórházait és árvaházait támogatja, és a Stand Down intézet, amely a fegyveres erők tagjainak nyújt pszichológiai tanácsokat.