AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Miért ne legyen az én autóm is egyedi – legalább belül?

Egy autót nem csak kívülről lehet dekorálni, hanem belülről is. Legyen nő vagy férfi, mindenki megtalálhatja a kínálatban, ami neki tetszik. Mit szólna egy pillangóhoz a szellőzőrácson? Na és a kislánya? 

 

Ne lehessen belátni, mert azt nem szeretjük

 

Megoszlanak a vélemények arról, érdemes-e egy autót feltűnőre dekorálni. Így igazán egyedi, vicces vagy szép, így a gazdák, az ellentábor úgy véli, ami feltűnő, azt könnyebben el is lopják. A belsejét azonban nem látják már messziről: csak a fantáziánk szabhat határt. Az ablaksötétítő lenne talán az első, ami az eszünkbe jut, ebből végtelen sok variáció létezik. A gyerekes családok autóit felismerni az ablakra erősített Pókemberről, Verdákról vagy Hello Kittyről, és felnőtteknek is nagy a kínálat – de kevesen tudják, hogy ezek igazi feladata nem a sötétítés. Hanem az, hogy ne lehessen annyira belátni az autóba, mert ez jelentősen javít a komfortérzeten utazás közben. Egészen másra használatos az ablakfüggöny, amely a sofőrt segíti a vezetésben a zavaró fényhatások megszűrésével. 

 

Autó dekoráció

 

Jól jönne egy pillangó a szellőzőre?

 

A következő pont a tetőről lógó Wunderbaum, kereszt vagy plüssállat – pedig a szellőzőre is kerülhet például díszcsík. Rácsíptethető megoldásokkal is találkoztunk, és ezekből aztán tényleg sokféle változat létezik: pillangó, virág, állatkák. Némelyik még légfrissítőként is használható, így a Wunderbaumra sincs szükség. Elfér itt a telefon- vagy a GPS-tartó is, hogy a készülék mindig szem előtt legyen.  Apropó, GPS: a technika csodálatos, de előfordulhat, hogy nem működik. Az autós iránytű nem csak hasznos, de izgalmas dekorációs elem is. Nem kerül sokba, és az interneten biztosan megtaláljuk az autónk típusának megfelelőt, mert erre is figyelni kell alkatrész és kiegészítő vásárlásánál. Na de visszatérve a dekorációhoz: a különböző üléshuzatok, autószőnyegek színválasztásával is sokat dobhatunk gépkocsink belterén. Ne hanyagoljuk el ezt a kérdést, nem mindegy, mi vesz körül minket az autónkban: elvégre elég sok időt töltünk benne.