AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Duracell akkumulátorok

Duracell autó akkumulátorok

 

Ha meghalljuk a Duracell szót minden bizonnyal az elemek és a rózsaszín nyuszi jut eszünkbe. Ez nem véletlen, hiszen rengetegen használják a hétköznapokban a márkával jelzett termékeket. Évtizedek óta látja el az egész világot elemekkel, akkumulátorokkal. A nyuszi 1973 óta szimbolizálja a márkát, melynek neve a lenyűhetetlen tartóssággal és élettartammal forrt egybe az évek során.

Duracell akkumulátorok

 

Tudta, hogy az USA-ban a Duracell a piacvezető a prémium autóakkumulátorok szektorában? Így nem meglepő, hogy Magyarországon is egyre nagyobb tért hódít az autótulajdonosok körében. Ha az ő akksijukat választja autójába, garantáltan nem fog csalódni; maximális teljesítményt nyújtanak még a legszélsőségesebb helyzetekben, időjárásban is. 

 

Starter, Advanced, Extreme termékcsaládok

 

Termékpalettáján a Starter akkumulátorok szimbolizálják a belépést a magas színvonalú brand világába. Kimagasló minőségüknek és teljesítményüknek hála, számos gépjármű igényeinek megfelelnek.
Az Advanced kategóriába tartozó akkumulátorok a legmodernebb kocsikba valók, olyanokba, amik pl. START-STOP berendezéssel indíthatóak. Hosszú élettartamuk alatt minden egyes gombnyomáskor megbízhatóan indítják autónkat.
A „legkeményebb” járművekhez fejlesztették ki az Extreme termékcsaládot; ezeket általában teherautókba, mezőgazdasági járművekbe és buszokba szerelik.

 

Keresse meg itt az Ön autójához legmegfelelőbb Duracell akkumulátort!