AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Drága parkolási hibát követtek el

Egy Mercedes 380 SL rátolatott egy Ferrari 458 Speciale modellre a Virginia állambeli Great Falls-ban. A reggeli incidens nagy nézőközönségnek örvendett, hisz a közelben épp egy autós találkozót tartottak az erre kialakított kávézóban.

 

A Mercedes sofőrje komoly számlára számíthat

 

Mint megtudtuk, a sérült Ferrari 458 Speciale ára mintegy 300.000 dollár körül mozog, ami több mint nyolcvan millió forintot jelent. Magáról a parkolási kísérletről nem készült videó, hisz senki sem számított arra, hogy a tolatni próbáló nő ilyen kárt fog okozni a mögötte álló luxusautóban. A legnagyobb szerencse talán mégis az, hogy az incidens nem nagy sebességnél történt, hisz a parkolni vágyó Mercedesben két gyermek is ült. A balesetben senki sem sérült meg, viszont a helyszínen többen sem tudtak hinni a szemüknek, hogy ilyen történhet.

Parkoló Mercedes

 

A hír természetesen gyorsan terjedt

 

Mint már említettük, nagy közönséget vonzott az ügyetlen parkolás, és természetesen a helyszínen többen is fotózni és videózni kezdtek, amit azonnal meg is osztottak az interneten. A Mercedesben ülő nő sem tudta mi történt, és nagyon ideges lett miután kiszállt az autóból és meglátta a kárt, amit okozott. Amennyiben ez nem lett volna elég, hamarosan megjelent a Ferrari tulajdonosa is, aki csak annyit fűzött hozzá, hogy ez a legbutább dolog, amit valaha látott. A Mercedes sofőrjének nagy szerencséjére a Ferrari tulajdonosa megőrizte nyugodtságát a helyszínen. Valószínűleg nem akart rátenni még egy lapáttal, hisz a parkoló nőnek a bankszámlája valószínűleg jobban sérült, mint a Ferrari fényezése.