AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Dr.Marcus

Dr. Marcus illatosítók

 

Mindent tudnak az autósok orrának kényeztetéséről és persze arról is, hogyan kell ajánlani és eladni az autók szerelmeseinek a gépkocsi illatosítás legfrissebb vívmányait, amelyeket Dr. Marcus fejleszt, és gyárt.

 

A lengyelországi Kaliszból csináltak nemzetközi karriert

Dr. Marcus a lengyelországi Kaliszban működik, ahol 100 alkalmazottjával fejleszti, és gyártja a mintegy 100 fajta autóillatosítóját. A cég alig 10 éve működik, de miután a közel 40 millió lakosú ország piacvezetője lett, a Dr. Marcus International divízió megalakításával kitört a nemzetközi piacra. Ma a lengyel vállalkozás 40 országba szállítja termékeit és nem csak azok csodás illatáról híres, hanem a pontos és gyors szállításról is. Termékek közel sem mondhatóak bóvlinak; nem csak nagyon illatosak, de semmilyen tekintetben nem ártanak az egészségnek, ami fölött a gyártás helyszínén működő állami egészségügyi ellenőr őrködik.

 

Dr. Marcus autóillatosítók gazdag választéka

Dr. Marcus illatosítók a szupermarketektől a benzinkutakig

Dr. Marcus autóillatosító termékeit nem csak a nagykereskedőknek, helyi kereskedőknek szállítja viszonteladásra, de közvetlenül is több ezer üzletet lát el termékeivel. A legnagyobb szupermarket láncokban és a legtöbb benzinkúthálózatnál megtalálhatók a termékei, amelyek esztétikus és színes csomagolásukkal hívják fel a figyelmet magukra. Dr. Marcus a rali sportban a lengyel Platinum Rally Team szponzora, amelyben a lengyel Bębenek testvérek egy Peugeot 207 S2000-el versenyeznek. A kocsit a magyar Tagai Racing Technology készíti fel a versenyekre.

 

 

Találja meg az Ön ízlésének legmegfelelőbb autóillatosítót!

Irány a bolt