AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Did

DID motorkerékpár láncok

 

D.I.D. márkanév alatt a versenyszférában és a mindennapi, utcai használatban szerzett tapasztalatokra alapozó motor meghajtó láncok gyártója bújik meg japán gyökerekkel.

A DID nagy fejlesztési és gyártási tapasztalataira épít

A D.I.D. az évtizedek alatt felhalmozott óriási tapasztalatra és a magas színvonalú japán technológiára alapozva gyárt motorkerékpárokhoz meghajtó láncokat. Szinte a forgalomban lévő valamennyi márkához és azokon belül minden típushoz, minden minőségben, méretben van lánc a cég kínálatában. A vállalkozásnak az Egyesült Államok és Kanada, valamint Ausztrália mellett Európában is vannak képviseletei Svájcban, Olaszországban és Nagy-Britanniában. A cég bőkezű támogatója a motorsportnak, amin keresztül a gyártásfejlesztéshez gyűjtenek értékes információkat.

D.I.D. motorkerékpár láncok webáruháza

 

Keresse meg a motorjához megfelelő D.I.D. láncot:

Irány a bolt

 

Céljuk a gyors és pontos szállítás a világ minden sarkába

 

A D.I.D. a világ minden országába képes bármikor nagyon gyorsan eljuttatni a termékeit. Ez nem azt jelenti, hogy egy-két nap alatt, mivel a gyártmányai egy speciális színvonalat, és ennek megfelelően igényes vásárlókat feltételeznek. Aki a D.I.D. termékeire esküszik, az megtervezi a beszerzéseit, és tartalékokat is tart. Ez főleg a versenyszférára vonatkozik, amit a cég egyébként is magas színvonalú és folyamatos alkatrész utánpótlással támogat, amihez a széles körű szakmai tanácsadás is hozzátartozik.