AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

DeltaTech

Delta Tech autóelektronikai, autóvilágítás alkatrészek

 

A Delta Tech, vagy a teljes nevén Delta Tech Industries LLC egy kaliforniai vállalat az Egyesült Államokban, amely autóvilágító testek, világító rendszerek fejlesztésére és gyártására szakosodott.

A Delta Tech 30 éve foglalkozik autóvilágítással

A Delta Tech 1978-ban alakult meg Durimex Inc. néven, és 1983-tól kezdett lámpák gyártásába az autóipar számára. Először főleg a nagyobb lámpagyárak beszállítója volt, és elsősorban ködlámpákat és helyzetjelző lámpákat gyártott. A cég 2000-ben nevet váltott, és azóta használja a Delta Tech nevet. Ma már nem egyszerűen az autókban használatos világító alkalmatosságok gyártója, de sokkal több annál, mivel nem csak készítik ezeket a termékeket, de tervezik is, ezért ma már autóvillamossági dizájnernek tartják magukat. A Delta márkanév alatt gyártott termékek mára a legismertebb autómárkák kiegészítő vagy alap világító testeivé nőtték ki magukat.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Delta Tech autóvilágítás alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Delta Tech autóvilágítás alkatrészek

 

A Delta Tech nem csak eredeti lámpákat készít, de utángyártottakat is

 

A Delta Tech minden termékénél arra törekszik, hogy az a lehető leginkább márkaspecifikus legyen. Ez nyílván leginkább az utángyártott lámpáinál valósul meg. Ezek minősége nem egy esetben jobb, mint az eredetié, ami arra vezethető vissza, hogy a cég a saját termékeihez hasonlóan az utángyártottaknál is a legjobb amerikai és európai részegységeket, nyersanyagokat építi be a termékeibe, amivel egyedi és magas minőséget tud elérni. Az teljesen természetes, hogy - amerikai cégként - a legújabb technológiákat építik be valamennyi termékükbe, és a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazzák a gyártástechnológiában és a folyamatos minőség ellenőrzési rendszerükben is.