AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Debica

Debica gumik

 

A Debica lengyel múlttal rendelkező, kedvező árkategóriájú, "budget" gumiabroncsokat kínál, mely a Goodyear-Dunlop gyártócsoport tulajdonában lévő európai gyárakban készül.

 

Debica név és gumi gyár a Goodyear-Dunlop csoport többségi tulajdonában van

 

Hazájában a termék magasan vezeti az eladási listákat. Az abroncsok tervezése és gyártása Lengyelországban történik. Ennek köszönhetően ezek az abroncsok tökéletesen illeszkednek mind a régió piaci elvárásaihoz, mind pedig az időjárási viszonyokhoz. Az anyacég szakértelmét kihasználva jelentősen visszaszorították a fejlesztésre költött összeget, így termékei árban versenyképesek maradhatnak, ugyanakkor nem kell tartani a minőségi problémáktól vagy a tervezési hibáktól - erre a Goodyear neve a garancia. Téli gumik, nyári gumik és különböző igényekre tervezett négyévszakos gumik színesítik az elérhető abroncsok palettáját. A Debica 1937-ben alapított lengyel gumiabroncs gyártó, 1995 óta a Goodyear csoport tagja.

 

Debica gumik webáruháza

 

Keresse meg az autójához megfelelő Debica gumikat:

Irány a bolt

 

Debica Frigo gumiabroncs

 

Passio 2 - nyárigumi

A Passio 2 különféle minőségű utakon történő vezetésre tervezett standard nyári gumik legújabb családja, melyet alsó- és középkategóriás gépkocsikra terveztek. Mintázata kiváló ellenállást biztosít az aquaplanninggal szemben. A Debica Passio 2-t magas futásteljesítménye kitartó útitárssá teszi, mely komfortos vezetéssel párosul.


Passio - nyárigumi

A különféle minőségű utakon történő vezetésre tervezett standard nyári gumik legújabb családja, melyet kis- és középkategóriás gépkocsikra terveztek. Az új "N" mintázat az aquaplanninggal szemben kiváló ellenállást biztosít. Magas futásteljesítménye kitartó útitárssá teszi, mely komfortos vezetéssel párosul.

 

Furio - nyárigumi

A Furio modern, kötött forgásirányú mintázata biztosítja a maximális ellenállást a vízfelúszással szemben, egyenes úton és kanyarban egyaránt. Nagy teljesítményű közép- és felsőkategóriás járművekre ajánlott. A Debica Furio nyári gumi erős központi bordája és váltakozó mélységű vállcsatornái garantálják a gumiabroncs kiváló tapadását száraz és nedves utakon egyaránt.

 

Frigo 2 - téligumi

Elsősorban kisebb teljesítményű autók számára tervezett forgásirányos téli gumi. Kiegyensúlyozott teljesítmény téli útviszonyok mellett. A Goodyear csoport terméke, mintázata megegyezik a korábbi Goodyear Ultra Grip 5-ös téligumival.

 

Frigo Directional - téligumi 

A Frigo Directional a középkategóriás gépkocsik kedvence. A gumiabroncs alkalmazkodik a változó útviszonyokhoz. Optimális teljesítmény zordabb időjárási körülmények és útviszony mellett is. Csökkentett gördülési ellenállás, fokozott tapadás nedves úton is. Nagy üzemanyag megtakarítás.

 

Frigo S-30 - téligumi

A stabilabb blokkok, a plusz új övszerkezet egyenletesebb kopást, magasabb futásteljesítményt eredményeznek. A különlegesen tervezett mintázat és a döntött barázdák, lekerekített élű blokkok csökkentik a zajszintet.