AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Comline

Comline szűrők, fékbetétek, féktárcsák

 

Comline a neve a brit eredetére büszke autóalkatrész kereskedőnek az angliai Lutonból. Az alig két évtizedes múltra visszatekintő vállalkozás máris nemzetközi sikerekkel büszkélkedhet, főleg az utángyártott alkatrészek piacán.

 

Jó minőségű termékek szerény áron


A Comline filozófiája a minőségi termékek értékesítéséről szól, szolid áron. Ez csak első hallásra tűnik egyszerűnek. A lutoni vállalat az alacsony üzemelési költség érdekében minden költségtényezőre egyformán figyel. A Comline nem ad szolgálati autókat a vezetőinek, és nem hagyja, hogy bárki is elkényelmesedjen a pozíciójában, és megfeledkezzen arról, hogy a vállalat életben maradását a kegyetlen piaci versenyben az ügyfelek hibátlan kiszolgálása mellett, a költségek ellenőrzés alatt tartása biztosítja. Raktáruk és logisztikai központjuk a nap 24 órájában működik.

 

 

Comline alkatrészek webáruházunkban:

  • Levegőszűrő
  • Pollenszűrő
  • Üzemanyagszűrő
  • Olajszűrő
  • Fékbetét
  • Kuplung készlet
  • Lengőkar
  • Féktárcsa


Keresse meg az autójához megfelelő Comline alkatrészt:

Irány a bolt

 

Comline féktárcsák, fékbetétek, olajszűrők

 

A Comline a brit autógyártás egyik központjában dolgozik

A Comline a Londontól alig 50 kilométerre fekvő, negyedmillió lakosú Lutonban működik. A város a brit autógyártás egyik fellegvára, ahol számos autó- és alkatrészgyár található. Ez nagy segítség a cég számára, hiszen könnyen és gyorsan jut hozzá számos alkatrészhez helyben, illetve a saját városában is nagy mennyiségben értékesítheti az általa forgalmazott termékek egy jelentős részét. Nem véletlen, hogy 7500 alkatrészt tartanak a mintegy 130 ezer négyzetméteres raktárbázisukon. Az éjszaka fogadott és kirakodott konténerek tartalmát a reggeli műszak már a megrendelőknek csomagolja. A legnagyobb választékban szűrőket, autóhűtő alkatrészeket, fékrendszereket és azok alkatrészeit, továbbá dugattyúkat, motor hengereket, motor alkatrészeket forgalmaznak.