AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ccl

CCL ablaktörlő alkatrészek

 

CCL márkanév alatt az 1990-es évektől gyárt, és forgalmaz autóalkatrészeket a CurrentCare Ltd. Gyártmánypalettájuk rendkívül gazdag és változatos, mert az egyszerű kötőelemektől az ablaktörlő lapáton át a motorszenzorokig terjed.

 

CCL kiemelkedő autóalkatrész forgalmazó az angliai Accringtonból

A CurrentCare Ltd. jelszava a folyamatos fejlesztés. A CCL számára a legnagyobb kihívást éppen ez jelenti. A cég így akar lépést tartani a villámgyorsan változó felhasználói igényekkel szemben. Ehhez nem elég a saját fejlesztési bázisuk, az évek alatt felhalmozott gyártási tapasztalat, a saját mérnöki bázis; itt arra van szükség, hogy folyamatosan együttműködjenek a gyártókkal, és azoktól első kézből értesüljenek a még meg sem fogalmazott új igényekről is, hogy azokat be tudják építeni saját fejlesztési elképzeléseikbe. A feladat azért is hatalmas, mert a termékskála rendkívül szerteágazó.

 

CCL alkatrészek széles választéka

 

Keresse meg az autójához megfelelő CCL ablaktörlő alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

Sok gyártmány nagy választékban

A CCL az akkumulátor sarutól, az ablaktörlő lapáton át a dízelpumpákig és a különféle jeladókig, szenzorokig nagyon sok mindent gyárt, és azt is széles választékban. Gyártási filozófiájukra jellemző, hogy – ha már ablaktörlő lapátot gyártanak -, akkor felvették a listára az ablakmosó motort is. Természetesen minden gyártmányuk az aktuális világszínvonalat képviseli, mégpedig úgy konstrukciójában, mint a kivitelezés minőségében. Ehhez a legkorszerűbb minőség ellenőrzési rendszert üzemeltetik. Természetesen a raktározás, az egész logisztika is komputer vezérlésű, ami a megrendelések gyors és biztos teljesítésének a záloga.