AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Caramba

Caramba autószerviz segédanyagok

 

A Caramba egyedülálló kínálattal rendelkezik a tisztítás és a felületek ápolása, védelme terén alkalmazható vegyi anyagok gyártása és az ezekkel nyújtható szolgáltatások terén. A Berner konszernen belül a Caramba Chemie-Gruppe 13 ország 25 vállalatában 1300 munkatársat foglalkoztat. Több ezer vegyszer receptjének birtokosai, amivel egyes piaci szegmensekben, mint például a gépkocsimosás területén, piacmeghatározó szerepet játszanak. Arisztotelésztől kölcsönzött jelszavuk: „Az egész több, mint egyes részeinek összege”. A Caramba 2013 óta az "évszázad márkája" kitüntető cím tulajdonosa, amelyet minden termékükön feltüntetnek. Ezt az elismerést olyan márkák kapják, amelyek területükön szimbolikus jelentőségre tettek szert hosszú évtizedek alatt.

 

Keresse meg az autójához szükséges Caramba szerviz segédanyagokat:

Irány a bolt

 

Caramba szerviz segédanyagok webáruháza

 

A múlt század 40-es éveitől kezdve duisburgi üzemében gyártja a tisztítást, védelmet és karbantartást szolgáló vegyszereket

A Caramba a Chemie-Gruppét is birtokló Berner S.E. egy több mint 110 éves, ma is egy család kezében lévő, technikai szakvegyipari vállalkozás. Németországi künzelsaui (Baden-Württemberg tartomány) gyökerekkel rendelkező európai jelentőségű konszern. Ma már 9000 alkalmazottat foglalkoztat, 60 vállalatban, 25 országban olyan vezető márkanevek alatt, mint a Berner, a Caramba és a BTI. A professzionális, ipari tisztítószerek területén megkerülhetetlenek a fejlesztéseik és termékeik. A Christian Maurer osztrák cégben (amelynek gyárai vannak Ausztrián kívül, Magyarországon és Romániában is) szerzett tulajdonrészre támaszkodva a cégcsoport nagy lépést tett a dél-kelet-európai piacok meghódítása felé. 2010-ben ehhez megvásárolták még a cseh Apex és az osztrák Corra vegyipari vállalatot is. A Caramba 2012-ben bekebelezte a Nyugat- és Dél-Európában vezető szerepet játszó vetélytársát, a Kentet, amelynek termékskálája számos területen kiegészíti kínálatát.

 

Caramba autóápoló szerek