AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Bougicord

Bougicord márkával forgalmazza termékeit a francia EFI Automotive csoport, amely ma már megkerülhetetlen szereplője a gyújtás alkatrészek piacának.

Egy nagy múltú családi vállalkozás áll a Bougicord márka mögött

A céget Electricfil néven 1936-ban alapította Johanny Thollin, a mai cégvezetők nagyapja. Ma már számos nagy autógyárnak szállítja a gyújtás különböző alkatrészeit eredeti gyári alkatrészként. A partnerei között van többek között a Citroen, a Daewoo, a Ford, a General Motors, a Honda, a Hyundai, a Nissan, a Toyota, a Renault és a Volvo is. Az EFI Automotive csoport éves bevétele ma már meghaladja a 180 millió eurót, világszerte 1600 alkalmazottja van. A cég központja 1968 óta Beynost-ban, Lyons közelében található.

 

Keresse meg autójához megfelelő Bougicord autoelektronika, gyújtás alkatrészeket:

Bougicord autoelektronika, gyújtás alkatrészek

Szabadalmak is védik a Bougicord termékeket

A gyújtás különböző alkatrészei, mint a gyújtótrafó, a gyújtótekercs és a gyújtókábel mellett az 1970-es évek óta meghatározó termékei a cégnek a különböző érzékelők, mint az induktív érzékelők, a hőmérséklet-érzékelők és az érintés nélküli érzékelők. Több szabadalom is az EFI Automotive csoporthoz köthető, a cégnél 200 mérnök és technikus dolgozik, a bevétel 8 százalékát kutatásra és fejlesztésre fordítják. Például 2008-ban náluk fejlesztették ki az intelligens akkumulátor-érzékelőt.

Bougicord elektronikai és gyújtás alkatrész kereső autójához