AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

BKT

BKT ipari, mezőgazdasági gumik

 

BKT gumik széles választéka kedvezményes árakon áruházunkban. Az angol szakmai zsargonban az Off-Highway tire névvel megkülönböztetett gumiabroncsokat a nehéz gépek, földmunkagépek, rakodógépek és mezőgazdasági munkagépek számára gyártják.

A BKT gumik az egyik legnagyobb nem közúti, ipari és mezőgazdasági gumiabroncsai a világon

BKT Growing TogetherBKT márkanév alatt egy indiai, nem közúti forgalomban használt gumiabroncsokat gyártó vállalat rejtőzik. Részesedése eléri a 9 százalékot, termelési értéke a 712 millió dollárt. A BKT gumijait 5 indiai gyárban állítja elő, és 130 országban értékesíti, amihez az Egyesült Államokban, Kanadában és Európában vannak az értékesítés szervezésével foglalkozó leányvállalatai. A cég nem csak a gyártásra, de a kutatás-fejlesztésre is kiemelt figyelmet fordít, ezzel párhuzamosan folyamatosan szélesíti a termékválasztékát. Így például a hagyományos munkagépekhez való abroncsok mellett a városi és kertészeti célgépekhez, mint például locsolókhoz vagy úttisztító autókhoz való BKT gumik fejlesztésével és gyártásával is foglalkozik.

 

Keresse meg a járművéhez megfelelő BKT gumiabroncsokat:

Irány a bolt

 

BKT ipari, mezőgazdasági gumik webáruháza

 

A BKT erősen növelte a jelenlétét az építőiparban és a bányászatban is az utóbbi években. Ennek alapja az ezekben az iparágakban tapasztalható műszaki-technikai haladás, az új munkagépek és nagy teljesítményű bányagépek, valamint a hozzájuk tartozó speciális rakodó- és szállítójárművek megjelenése volt. Ezek egyre nagyobb kapacitással rendelkeznek, egyre nagyobb mennyiségű anyag mozgatására képesek, ami természetesen folyamatosan növekvő igényeket és minőségi követelményeket támaszt a számukra gyártott gumiabroncsokkal szemben.