AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Bendix

Bendix fék- és kuplunghidraulika alkatrészek, fékbetétek, fékdobok, fékpofák, féktárcsák

 

Bendix logoÉvi közel 800 millió dolláros forgalmával az egyik legnagyobb beszállítója az eredeti és utángyártott fékalkatrész piacnak egyaránt. Az észak-amerikai piacon termékeit a Bendix Brakes márkanév alatt forgalmazó vállalat 13 gyártóüzemmel és 5 főmérnöki központtal van jelen a világ 9 különböző országában. Igen széles termékpalettával rendelkezik, melyek közül a legfontosabbak: féktárcsák, fékbetétek, dobfékek és számos utángyártott fékalkatrész, melyeket Észak-Amerikában a már említett Bendix, Európában és Ázsiában pedig Jurid márkanéven forgalmaznak. 

 

Márkatörténet

A céget Vincent Bendix alapította 1924-ben. A vállalat története során számos technikai újítást vezetett be az autóipar, a szállítmányozás, a repülőgépipar és az űrkutatás területén. A Bendix-et sokáig úgy emlegették, mint a fékalkatrészek legnagyobb választékát nyújtó beszállítót. Termékei kimagasló minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a történelmi tény, hogy a Holdon járt első ember, Neil Amstrong a Bendix által tervezett és épített tudományos felszereléseket is vitt magával az Apollo 11 fedélzetén. 1967-ben a Bendix elérkezett történetének egy fontos állomásához. Ekkor gyártották le a kétszáz milliomodik fékpofát. Pár évvel később elsőként kezdtek el négykerék-meghajtású autókhoz ABS rendszereket gyártani. A hosszú évek tapasztalatait felhasználva, a cég folyamatosan fejleszti ki az újabbnál újabb eljárásokat és termékeket, ezáltal elérte, hogy a világ egyik legelismertebb fékalkatrész gyártójaként emlegessék.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Bendix fék alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Bendix fékalkatrészekBendix féktárcsákBendix fékbetétek

 

A Bendix kiváló minőségű fék alkatrészeket gyárt mind a gépjármű gyártók, mind pedig az utángyártott alkatrészpiac számára

 

Folyamatos fejlesztésekkel próbálják csökkenteni a fékezés közben fellépő kellemetlen mellékhatásokat, mint a zaj és a fékpor. A cég 848 autótípus gyári beszállítója, köztük a díjazott Ford F-150, a VW Touareg, a Porsche Boxster, a BMW Mini-Cooper és több más elismert márkának.