AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Bemutatkozott a világnak a Škoda Vision X

Érzelmekben gazdag formavilág, korszerű hajtástechnika – ez a Škoda Vision X, a cseh márka történetének első földgáz-, benzin- és elektromos üzemű hibridje. A modell az agilitás, a sokoldalúság és az élvezetes vezetés megtestesítője.

 

Agilis és sportos karakter

 

Még áprilisban megtartotta világpremierjét a Škoda történetének első földgáz-, benzin- és elektromos üzemű hibridje, a Vision X. A cseh autógyár nagyvárosi crossovere tele van fejlett technikákkal. Kompakt arányok és precíz vonalvezetés hangsúlyozza az agilis és sportos karakterét. Igazi különlegesség az autó hosszútávon fenntartható hajtáskoncepciója, amely a földgáz- és benzinüzem, illetve az elektromos hajtás kombinációjával közvetlen gázadási reakciókkal szolgál, illetve kilométerenként kevesebb, mint kilencven gramm szén-dioxid-kibocsátást kínál. Érzelmekben gazdag formavilág és korszerű hajtástechnika jellemzi. A modell az agilitás, a sokoldalúság és az élvezetes vezetés megtestesítője, nagyvárosi környezetben és terepen egyaránt. Kompakt külső és belső méreteivel harmonikusan illeszkedik az aktív vásárlói célcsoportok modern életstílusához.

A skoda legújabb elektromos hibrid autója

Csak egy gombnyomás

 

A mindennapos útjaink során a hibridrendszer intelligens üzemi szabályzása gondoskodik a belsőégésű és az elektromos motor gazdaságos együttműködéséről. A sofőr csupán egyetlen gomb megnyomásával kiválaszthatja a tisztán elektromos üzemmódot, amely során a Vision X helyi szinten mindenféle károsanyag kibocsátás nélkül közlekedhet. Miután a Škoda csaknem minden modelljéhez kínál a legújabb infotainment-funkciókból, a Vision X folytatja a márka kínálatának digitalizálását olyan szolgáltatások formájában, mint a Smart Parking, a HoppyGo, a TwoGo vagy a CareDriver. E technológiák szabad parkolóhelyekhez navigálják a vezetőt, bérlésre kínálják fel az autót, utas kereső szolgáltatást nyújtanak és gondoskodhatnak arról, hogy elhozzák a gyereket az óvodából, ha szülei éppen nem érnének oda időben.