AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Behr Hella Service

Behr Hella Service hűtés-fűtés alkatrészek

 

Behr Hella Service névvel egyesült két nagy múltú és sikeres német vállalkozás, melyek a gépjárműmotorok hűtéstechnikájában és az autók légkondicionáló berendezései területén rendelkeztek nagy tapasztalatokkal.

 

Behr és Hella összefogott, és együtt naggyá váltak

A Behr és a Hella tulajdonosai ötven-ötven százalékos részesedéssel hozták létre közös vállalatukat, a Behr Hella Service-t, mellyel a gépjármű hőtechnikai rendszerét alkotó alkatrészek teljes palettáját szerették volna magas színvonalon és hatékony termeléssel, azaz maximális nyereséggel közösen lefedni. A legsikeresebben az európai utángyártott autóipari hőtechnikai berendezések ágazatában törtek előre. Sikerült erős pozíciókat kiépíteniük Dél-Amerikában, Ázsia és a Csendes-óceán térségében. Kiemelkedő sikereket értek el a disztribúció területén, mivel annak minden szegmensét megcélozták. Nagykereskedőknek ugyanúgy szállítanak, mint független kereskedőknek, vagy az autóhűtési rendszerekkel és autó légkondicionálókkal foglalkozó szakembereknek.

 

 

Behr Hella Service hűtés fűtés alkatrészek

 

Keresse meg az autójához megfelelő Behr Hella Service hűtés-fűtés alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

Hűtés és fűtés világszínvonalon

 

A Behr Hella Service terméklistáját nem kevesebb, mint 6000 gyártmány alkotja, főleg a légkondicionálás és a gépkocsi hűtés és fűtés területéről. Kiváló minőségű lég- és vízpumpákat, autóradiátorokat szállítanak hatalmas választékban, számos ismert autómárkához. Bár az autó hőtechnika a specialitásuk, kiemelkedő minőségű tengelykapcsolókat is nagy választékban kínálnak. Gyártanak ezeken kívül még garázsipari ventilátorokat és egyéb garázsipari felszereléseket és berendezéseket is. A hűtőrendszereik részeként szállítanak még tágulási tartályokat, hőcserélőket, párologtatókat, olajhűtőket, hidraulikus rendszerekhez olajhűtőket.