AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Behr Hella Service

Behr Hella Service névvel egyesült nagy múltú és sikeres német vállalkozás, amelyek a gépjárműmotorok hűtéstechnikájában és az autók légkondicionáló berendezései területén rendelkeztek nagy tapasztalatokkal.

Behr és Hella összefogott és együtt nagyok lettek

A Behr és a Hella tulajdonosai ötven-ötven százalékos részesedéssel hozták létre közös vállalatukat, amellyel a gépjármű „hőtechnikai menedzsment” teljes palettáját szerették volna magas színvonalon és hatékony termeléssel, azaz maximális nyereséggel közösen lefedni. A legsikeresebben az európai utángyártott autóipari hőtechnikai berendezések szegmensben törtek előre. Sikerült erős pozíciókat kiépíteniük Dél-Amerikában, Ázsia Csendes-óceán térségében. Kiemelkedő sikereket értek el a disztribúció területén, mivel annak minden szegmensét megcélozták. Nagykereskedőknek ugyanúgy szállítanak, mint független dílereknek, vagy az autóhűtési rendszerekkel és autó légkondicionálókkal foglalkozó specialistáknak.

 

 

 

Keresse meg autójához megfelelő Behr Hella Service hűtés-fűtés alkatrészeket:

 

Hűtés és fűtés világszínvonalon

A Behr Hella Service terméklistáját nem kevesebb, mint 6000 gyártmány található főleg a légkondicionálás és a gépkocsi hűtés és fűtés területéről. Kiváló minőségű lég- és vízpumpákat, autóradiátorokat tudnak szállítani nagy választékban, számos ismert autómárkához. Bár az autó hőtechnika a specialitásuk, kiemelkedő minőségű tengelykapcsolókat is nagy választékban kínálnak. Ajánlanak ezeken kívül még garázsipari ventilátorokat és egyéb garázsipari felszereléseket és berendezéseket is. A hűtőrendszereik részeként szállítanak még tágulási tartályokat, hőcserélőket, párologtatókat, olajhűtőket, hidraulikus rendszerekhez olajhűtőket.