AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Baranya Kupa 2016

Kegyeleti megemlékezéssel indult a rendezvény. A mára legendássá vált, egykori nagy tehetség Ranga Laci halálának 15. évfordulójára megható módon fiai emlékeztek korhű versenyautókban róva a tiszteletköröket.

Igazi drámai versenyt hozott az idei Baranya Kupa 

A TMC Ralysport versenyzői: Takács "KisTuki" Olivér és Kulcsár Dániel a C2R2-vel, Ollé Sasa Czakó Janekkal Ford Fiesta S2000-rel, Madari Imi és Haracska Tomi a Clióval a többi versenyzővel együtt Pécsről rajtolt el az első gyorsasági szakaszra! Mivel a Takács „Kis Tuki” Olivér és Kulcsár Dani Veszprémből és Székesfehérvárról is kupákkal térhetett haza, így bizakodva várták a Baranya Kupát, ahol azonban nem minden alakult a tervek szerint. Bár Olivéréknek még összejött egy szakaszgyőzelem, de aztán fejre álltak, ami után már csak a remény maradt, hogy a Salgó Rallye-re sikerült összerakni a sérült kocsit.

A 2016-os Baranya kupa

Jobb teljesítményre számítottak a versenyzők

A többiek sem voltak sokkal szerencsésebbek. Takácsék, akik meg szerették volna nyerni az első gyorsasági szakaszt, nem várt nehézségbe ütköztek, mert el kezdett füstölni a kocsi, ami lelassította őket és így csak az 5. helyen zártak. Madariékat is megtréfálta a technika ördöge, mert először csak furcsa hangokat hallottak a kerék felől, de akkor még tovább tudtak menni. Később azonban kitört a bal hátsó futóművük. És, hogy teljes legyen a gyönyör: Sasáék kicsúsztak és ezzel olyan sok időt veszítettek, hogy inkább feladták a további versenyzést. A második nap sem alakult szerencsésebben. Takács "KisTuki" Olivér és Kulcsár Dániel a C2R2-vel mindent beleadott és a kategóriájában a nap legjobb idejét autózva maga mögé utasított mindenkit. A tavalyi bajnok csak a 3. helyen állt mögöttük, amikor a duó már csak 1,7 másodpercre volt az első helyezéstől. Ekkor jött a baj: egy megcsúszás és borulás, fel kellett adni a versenyt. A csapatnak vigasztalásul a Saljó Rallye maradt.