AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Bando

Bando márkanév alatt a Bando USA és leányvállalatainak meghajtó szíjtermékei ismertek világszerte. Észak- és Latin-Amerika, Európa és Ázsia piacain leányvállalatai által, helyben gyártott termékeivel van jelen a cég.

A Bando hihetetlen választékban és világszínvonalon gyártja a meghajtó szíjakat

A különféle meghajtó szíjak korunk autóiparának nélkülözhetetlen erőátviteli eszközei. A főtengelyről meghajtott segédegységek, mint például az autókban üzemelő ventilátorok, dinamók, pumpák, de akár a motor vezérműve is, meghajtószíjaknak köszönheti a működését. Nem véletlen ezek után, hogy a szíjmeghajtásban az egyik legfontosabb elem a szíj. Ez határozza meg a szíjmeghajtás minőségét, megbízhatóságát. Az autókban leggyakrabban előforduló hosszbordás szíjak gyártása ma már speciális tudást és szakértelmet igénylő összetett feladat.

 

Keresse meg autójához megfelelő Bando vezérműszíjakat, ékszíjakat:

A Bando minden szabványnak és minőségi előírásnak eleget tesz

A Bando olyan világcég, amely minden fontos piacon, ahol autót gyártanak és értékesítenek jelen van a termékeivel. Ez csak úgy lehetséges, hogy alkalmazkodik az egyes kontinenseken érvényben lévő szabványokhoz és minőségi előírásokhoz. Hogy erre képes legyen, saját gyártókapacitásai vannak Ázsiában, az USA-ban, Latin-Amerikában és természetesen Európában is. Európai gyáruk, a Bando Europe GmbH a németországi Mönchengladbachban működik. Nyilvánvaló, hogy a német autógyártás erős pozíciói és a nemzetközi versenyben elfoglalt vezető szerepe mellett, önmagában az is minősíti a Bando termékeit, hogy azok a német autógyárakba is eljutnak.

bando-products-2.jpg