AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Az autóbelső személyre szabása különféle autós kiegészítőkkel

Az autók szerelmeseinek az egyik leggyakoribb önkifejezés módja, amikor újításokat és kiegészítőket tesznek a járművükbe. Legyen az bármilyen kis kütyü, tutira fel fogja dobni az autót és tulaja kedvét is. Nézzük meg, hogy melyik a leggyakoribb újítás!

 

Modern rendszerek beszerzése

 

Egy autó minél modernebb, annál megbízhatóbb és annál jobban lehet rá támaszkodni. A leggyakoribb rendszer, ami sokak szerint nem hiányozhat egyik járműből sem, az a GPS navigációs rendszer. A navigációs rendszerek meg tudják határozni az autó pontos helyzetét, sebességét és azt is, hogy merre halad. Ez a kütyü akkor lehet hasznos, ha ismeretlen utakra tévedünk. A rendszer hasznos tippeket ad arról, hogy melyik útvonalon lesz a célravezetőbb haladni. Műholdas kapcsolaton keresztül működik a kis rendszer. Rengeteg előnyt biztosítva ezzel az autóvezetőknek. Tényleg megéri telepíteni a járműbe. Hasonlóan jó befektetés egy fedélzeti kamera. Sok nehéz helyzetből kikerülhetünk vele, emellett az utazás közben gyönyörű felvételeket rögzíthet.

Az autó multimédiás rendszerei

Szórakozás a hosszabb utakon is

 

Sokszor hosszabb és unalmas utakon járunk. Kis gyermekeink bizony egy sokszor nehezen tűrik. Hirtelen a feje tetejére állhat minden az autó utasterében, ha már nem tudjuk lefoglalni őket a következő megállóig. Ezt a gondot is szem előtt tartva tervezték meg az autókba szerelhető DVD lejátszót. A két képernyő az elülső két ülés hátoldalára szerelhető. Filmet és rajzfilmet lehet nézni rajta, ami könnyen leköti a csöppségeket is és a felnőtteket is. Emellett az újabb verziók már kínálnak zenehallgatási és videojáték lehetőséget is. Egy ilyen egyszerűbb kis rendszerrel, sokkal könnyebb lesz kibírni egy-egy hosszabb utazást, még akkor is, ha izgága gyerkőceink ülnek a hátsó ülésen. Fontos szem előtt tartani, hogy a sofőrt sosem szabad vezetés közben zavarni. Hosszabb utakon tartsunk meghatározott időközönként pihenőket, hogy biztonságosan érkezhessünk meg.