AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

MITSUBISHI típus választása.

Választott gépjármű:


Kérjük válassza ki gépjárműve megfelelő típusát


Mitsubishi alkatrészeket a világ minden országában találhatók az alkatrész kereskedők polcain, mivel a márka világmárka és négy kontinensen forgalmazzák nagy sikerrel.

Mitsubishi a három gyémánt

A három gyémántot jelképező emblémával szinte mindenki találkozott már, és nem csak az autók karosszériáján, de a Mitsubishi alkatrészek dobozain is, mivel a japán cég nagy mennyiségben gyárt, vagy gyártat a saját márkaneve alatt autó alkatrészeket a világ minden szegletében. És nem tegnap kezdték. A céget még 1870-ben alapították és a Mitsubishi márkanév 1914 óta bejegyzett és védett. A Mitsubishi alkatrészek, ami alatt autó alkatrészeket értünk a cégóriás tevékenységében csak egy kis szeletkét jelentenek, hiszen a japán konszern az autóbuszoktól a harcjárműveken át, a repülőgépekig ma már mindent gyárt, hiszen egy hatalmas nehézipari komplexummá nőtte ki magát.

Mitsubishi alkatrész kereső webáruház kedvező árak, széles kínálat.

Mitsubishi autók a 60-as évektől

A Mitsubishi alkatrészek előállítása a hatvanas évektől vett igazán lendületet. Ekkor indult be a cégnél a haszonjárművek gyártása, főleg a mai értelemben vett Van és Pickup típusokkal. Az első sikermodellek a "Mitsubishi 360 Van," és a "Mitsubishi 360 Pickup" volt még a 60-as évek elején. Ezeket követték az első személyautók, amelyek kezdetben a kisautó kategóriába tartoztak. A Mitsubishi alkatrészek fejlesztése és gyártása mára már túlnyomó részt nemzetközi kooperációban folyik, mint ahogy a Mitsubishi autók gyártása és forgalmazása is multinacionális kooperációban valósul meg.