AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Aurora

Aurora gumiabroncsok

 

A kiváló minőségű koreai Aurora gumimárka középkategóriás termékeket gyárt, melyeket hazánkban nagy előszeretettel használnak az autósok, megbízhatósága és kedvező árfekvése miatt. A Hankook autógumi gyártó cég egyik leányvállalata, precíz munkával és szigorú minőségellenőrzés mellett készülnek gumiabroncsaik. A Hankook cég már 1941 óta jelen van a gumiabroncs gyártó iparban, és folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően széles termékkörével világméretű piacrészesedésre tett szert. Nyári gumi és téli gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személy, kisteher és 4x4/SUV autók számára.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Aurora gumiabroncsokat:

Irány a bolt

 

 

Aurora logo

Aurora gumi kereső

 

Az Aurora gumiabroncsok Koreában készülnek Hankook gyártástechnológiával, szigorú minőségellenőrzés mellett. A gyártó közel hetven éves tapasztalttal rendelkezik a gumiabroncs készítés terén, az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően ma már a világon az 5. legnagyobb gumi gyárnak számít.
A kedvező árú abroncsok között az Aurora termékek kimagasló minőséget képviselnek. Megbízhatóságuk, egyenesfutásuk, szerelhetőségük, kopásállóságuk átlagon felüli. Elsősorban azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik középkategóriás minőséget keresnek nagyon kedvező áron.