AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Asmet

A márkanév alatt egy észak-lengyelországi autóalkatrész gyártó rejtezik, amely kipufogók és hangtompítók gyártására szakosodott. Gdańskban működő gyárukban a múlt század 90-es éveitől készítenek kipufogó rendszereket.

Asmet kipufogó alkatrészek története

 

A lengyel vállalat a 90-es évek elején még kizárólag a Lengyelországban gyártott autókhoz készített hangtompító és kipufogó dobokat, majd egész kipufogó egységeket. A céget, amely mintegy egymilliárd forintos tőkével rendelkezik, a kezdetektől máig az alapító tulajdonos, a jelenlegi elnök Anrzej Szarski irányítja. Lengyelországot behálózó értékesítési képviseleti hálózatot tartanak fenn, ami lehetővé teszi, hogy a megrendelt kipufogókat 24 óra alatt le tudják szállítani. A vállalat 1999 ót az ISO nemzetközi minőségi tanúsítvánnyal rendelkezők számára előírt minőségi követelmények betartásával működik.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Asmet kipufogó alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Asmet kipufogó alkatrészek

 

Az Asmet nemzetközi térnyerése

A nemzetközi piac gyorsan felfigyelt a tempósan növekvő és egyre jobb minőségű termékekkel jelentkező lengyel cégre. Ennek első kézzelfogható eredményeként az Asmet már a 2000-es évek elején megkezdte kipufogó rendszerek szállítását a lengyelországi Nysában gyártott Citroën C 15-ös és a Berlingo kisteherautók számára. Nem sokkal ezután megnyíltak a cég előtt a külföldi piacok és megérkeztek az első megrendelések Németországból, Nagy-Britanniából, Dániából, majd hamarosan felfedezték a vállalatot a Kelet-Európában működő autógyártók és autóalkatrész kereskedők is. 

 

Legnépszerűbb Asmet termékek webáruházunkban:

  • hátsó dob
  • középső dob
  • kipufogó cső