AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Armafilt

Armafilt szűrők

Armafilt cégnév alatt tevékenykedik Magyarország legnagyobb, gépkocsi szűrőket gyártó vállalkozása. Termékei kiváló minőségűek. Az 50 évnyi szakmai tapasztalat, a korszerű műszaki háttér a záloga minden gyártmányuk piaci sikerének.

 

Folyamatosan bővülő termékválaszték

Az Armafilt termékválasztéka meghaladja a félezret, de kínálatukat a piaci igények mélyreható vizsgálatára alapozva, lépést tartva a műszaki-technikai haladással, folyamatosan bővítik a személygépkocsik és a tehergépjárművek, valamint a haszonjárművek esetében is. Gyártmányaik közel 50%-át belföldön értékesítik, a másik felét külföldi nagykereskedőknek és neves szűrőgyártóknak adják el. Így nem egyszer előfordul, hogy a más márkanéven, külföldről Magyarországra behozott szűrők valójában az Armafilt termékei.

Az Armafilt számára a minőség garantálja a versenyképességet

Armafilt szűrők

 

Az Armafilt minden terméke rendelkezik a Közlekedési Főfelügyelet által kiadott "H" forgalmazási engedéllyel, amelyet független minősítő intézmény szakvéleményére támaszkodva az eredeti szűrővel történő laboratóriumi összehasonlító vizsgálat elvégzése után adnak ki. Az Armafilt levegőszűrői megfelelnek a gyári beszállítói minőségnek és kiállják a nemzetközi szabványok szigorú tesztjeit, biztosítva a motorok hatékony védelmét, legyen szó légszűrőről, olajszűrőről, üzemanyag-, vagy pollenszűrőről. Az Armafilt a forgalomba kerülés előtt minden egyes szűrőt az üzemi igénybevételt jóval meghaladó terhelés mellett teszteli.

 

A gyártó következő termékei találhatóak meg kínálatunkban:

Levegőszűrő, Olajszűrő, Pollenszűrő, Üzemanyagszűrő

Irány a bolt