AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

ALPHA

Az ALPHA autóalkatrész gyártó nem kis múltra tekint vissza, hiszen 1923-ban alapították. A cégnek ma több mint 4000 alkalmazottja van.

Az ALPHA folyamatos expanzióban van

A jokohamai ALPHA cég már az 1920-as évek elején hengerfejeket gyártott. Nem sokkal később, 1933-ban már a Nissannak, a Toyotának szállította a termékeit. 1982-ben kezdték meg amerikai együttműködéssel autókban alklamazott zárszerkezetek és kulcsok gyártását, majd hamarosan a piacra léptek a kulcs nélküli autózárakkal. A cég 1987-ben hozta létre amerikai bázisát, az ALPHA TECHNOLOGY CORPORATION (ALTEC) névvel az Egyesült Államokbeli Michiganben. A vállalatcsoport 1990-től viseli az ALPHA Corporation nevet világszerte. Webáruházunk kínálatában Alpha fék alkatrész termékválasztékából vásárolhat.

 

Keresse meg autójához megfelelő ALPHA fék alkatrészeket:

ALPHA mindenhol gyárt és mindenhová szállít

Az ALPHA terjeszkedése nem korlátozódott az Egyesült Államokra. Az 1990-es és a 2000-es éveket a gyártókapacitásainak bővítése jellemezte világszerte. Ma a vállalatcsoportnak 3 japán gyára van, de termelő kapacitást tart fenn az Egyesült Államokban, Indonéziában, Koreában és Indiában, mindenütt egyet-egyet. Továbbá Thaiföldön és Mexikóban két gyárat, míg Kínában hármat üzemeltetnek. Stratégiájuk alapja a saját gyártás, de intenzív kooperációt folytatnak az ázsiai és amerikai gyártók mellett az európai alkatrészgyártó vállalatokkal is, ami lehetővé teszi, hogy a partnereik számára teljes kínálatot tudjanak nyújtani alkatrészeikből.