AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Az alkatreszek.hu újabb sikere - Minőségi díjas lett Webáruházunk

Minőségi díjas lett Webáruházunk

 

Ország boltja Minőségi díj I. helyezett Cégünk, a Kovács Autóalkatrész Kft. 2014 után ismét elnyerhette az Ország Boltja verseny Minőségi díját Autó-Motor kategóriában. Míg korábban az alkatreszek.hu szerkezetével, kialakításával, áttekinthetőségével és rendkívül egyszerű használhatóságával vívta ki a vásárlói elégedettséget, most a keresőmotorunk megbízhatóságával és praktikusságával, a kiszolgálás színvonalával sikerült a csúcsra törni.

 

 

Számunkra fontos szempont az is, hogy a díj odaítélésének alapját a valós fogyasztók vásárlás után beérkezett értékelései képezik. A kérdőívet olyanok töltik ki és szavaznak, akik vásároltak webáruházunkban és ez által saját bőrükön tapasztalhatják meg ennek működését.

Az összegyűlt vélemények ellenőrzését, amelyek a bolt szolgáltatásait, valamint a rendelés és kézbesítés menetét pontozzák, a verseny szervezője az Online Comparison Shopping Kft. végzi. A díjhoz minden esetben szükség van sok és jó minősítésre is, hisz ezek súlyozásával kerülnek ki a kategória győztesei. Az igazi értéket a díjazottak listája is mutatja, hisz kategóriánkban két kiemelkedő minőségű webáruház végzett mögöttünk. A díj komolyságára még az is bizonyíték, hogy az internetes kereskedés olyan óriásai is díjban részesülhettek, mint a Médiamarkt, a Mall vagy az Emag.

 

A vásárlóinkért dolgozunk

Idén feladataink közé tartozott a telefonos szolgáltatásunk színvonalának emelése és több információ elhelyezése a vásárlók önállóságának fokozása érdekében. Egy komoly csapat és rengeteg munkaóra áll mögöttünk, de minden tekintetben megérte keményen dolgozni. Természetesen a munkában kulcsfontosságú az árukereső, amely működése nagyban hozzájárult a díj elnyeréséhez.

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni vásárlóinknak a bizalmat és, hogy értékelésükkel hozzájárultak sikerünkhöz. Továbbra is azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalon, széles választékkal szolgáljuk ki ügyfeleinket.