AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Futómű alkatrész választása.


A futómű egyike azon alkatrészeknek, amelyek azért felelősek, hogy az autó biztonságosan haladjon az úton. A futómű együtt a lengéscsillapítóval, illetve az autórugókkal biztosítják, hogy az autó még a kátyús, zöttyenős utakon is egyenletesen haladjon, hogy ne pattogjon, valamint hogy ne érjen le az alja vezetés közben. A futómű számos alkatrészből áll, amelyek mind nagyon fontosak annak érdekében, hogy az rendszer jól és szakszerűen működjön.

Különböző futómű alkatrészek

A futómű alkatrészek egyike a biztosító lemez, amely a nevéből is adódóan egy olyan lemez, amely biztosítja azt, hogy a futómű a helyén maradjon és megfelelően rögzítve legyen az autó többi részéhez, ugyanezt a célt szolgálják a futómű csavarok is, az apró kis alkatrészek is nagyon fontosak, és ha ezek elfogynak, akkor csakis egy autószervizben érdemes kicseréltetni azokat. A futómű kormányzás alkatrész is nagyon fontos, a Meyle például kiváló futómű kormányzás alkatrészeket gyárt, amelyek első-tengelyes beépítési móddal rendelkeznek. Ezen kívül a futóműhöz javító készletet is lehet kapni, amely nagyon hasznos lehet abban az esetben, ha valamelyik futómű alkatrész esetleg elromolna. 


Keresse meg az autójához megfelelő futómű alkatrészt:


Utángyártott futómű alkatrészek

Futómű alkatrészeket főleg alkatrész üzletekben, illetve alkatrész webáruházakban vásárolhat, az utóbbi esetében ráadásul sokkal nagyobb választékkal találkozhat. Ha nem szeretne költeni új futómű alkatrészekre, akkor arra is van lehetőség, hogy utángyártott alkatrészeket vásároljon, ráadásul ezek sokkal olcsóbbak az eredetieknél, minőségük és kinézetük viszont semmiben sem különbözik, ezért mostanában egyre gyakrabban választanak utángyártott futómű alkatrészeket, amelyek bár olcsóbb anyagokból készültek, mégsem romlott a minőségük.