AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tartó választása.

kategória:

A karosszéria alkatrészek között ott van a motorháztető, az ajtók, a visszapillantó tükrök, a lökhárító, a lámpák, a sárvédő, valamint a karosszéria tartók is. Manapság már nemcsak új karosszéria tartókat lehet kapni, de léteznek utángyártott darabok is, amelyek minőségben megegyeznek az eredetiekkel, viszont kedvezőbb árakon vásárolhatóak meg. Karosszéria tartót leggyorsabban és legkönnyebben alkatrész webáruházakban vásárolhat, ehhez viszont mindenképp ismerni kell a cikkszámot.

Az autó karosszéria tartó javítása, cseréje

A karosszéria tartó javítása manapság nem valósítható meg, és az autószervizek nem is vállalják a javítását, ezért javítás helyett egy új alkatrészt kell vásárolni, és azt kell beszereltetni az autóba. A karosszéria tartó cseréje igen bonyolult folyamat, éppen ezért érdemes egy megbízható autószervizhez fordulni, ahol a tapasztalt szerelők rendelkeznek a megfelelő tudással és eszközökkel is ahhoz, hogy egy ilyenfajta cserét végrehajtsanak. Az utángyártott autó karosszéria tartók olcsóbbak az eredetinél, ráadásul esztétikailag és minőségben megegyeznek azokkal, tehát ugyanazt a minőséget kapja majd kevesebb pénzért. 


Keresse meg az autójához megfelelő karosszéria tartót:


A karosszéria tartók jellemzői, tulajdonságai

A Jp Group karosszéria tartók jellemzője, hogy 2-es rögzítési móddal rendelkeznek, felszereltségük 18 mm moulding, van viszont olyan is, amely 33 mm moulding felszereltségű. Ezek a karosszéria tartók főleg a Volkswagen járművekhez felelnek meg. A karosszéria tartók csoportjába tartoznak a fellépők, illetve a patentek is. A patenteket főleg olyan járművekhez alkalmazzuk, amelyek fellépővel vannak felszerelve, és a patentek szélessége 9 mm. Amikor a patentekre kerül a sor, mindenképpen olyat válasszon, amely passzol az ön autójának márkájához és típusához egyaránt.