AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hamutartó autóba választása.


Hamutartó autóba nem való, de ha mégsem lehet elkerülni a dohányzást, főleg hosszabb úton, akkor érdemes erre a célra tervezett és gyártott, kifejezetten autós felhasználásra szánt hamutartót használni.

A hamutartó autóba utólag is beszerezhető

A legjobb megoldás, nem dohányozni, ha mégis, akkor nem autóban, de ha elkerülhetetlen, akkor használjuk az erre a célra legalkalmasabb autóba tervezett hamutartót. A hamutartó autóba tervezve abban jobb a többi hamutartónál, hogy a lecsukható fedele a bele kerülő hamu fölötti teret olyan jól zárja, hogy a hamu szaga benne marad, nem rontja az utastér levegőjét. Rendszerint világítással, napelemes LED lámpával van ellátva, hogy a vezető látását nem zavarandó, hátul sötétben ülők is beletaláljanak. 


Keresse meg a megfelelő hamutartót autóba:


A biztonság itt is fontos

A hamutartó autóban használva sok más mellett annak a feltételnek is meg kell feleljen, hogy bármilyen intenzív használat következtében sem melegedhet fel, főleg annyira nem, hogy égesse a kezet, hiszen általában kézben tartják. Nagyon fontos, hogy még véletlenül se tudjon a záró fedele magától, vagy rázkódásra, hirtelen gyorsulásra kinyílni, mert a belőle kijutó parázs sérüléseket, sőt akár még tüzet is okozhat. Az is nagyon fontos, hogy könnyen és visszamaradó szennyezés nélkül lehessen tisztítani.