AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autószűrők választása.

kategória:

Autószűrők országosan kedvező árakon, minőségi gyártók széles kínálatában. Tudjon meg többet autója szűrőiről, csereperiódusokról és vásároljon olcsón, világszerte elismert márkákból válogatva.

Autószűrők akciós árakon - FilterShop!

Autószűrők, méghozzá különböző szűrők elengedhetetlenül kellenek ahhoz, hogy az autók motorja tovább üzemeljen, mint amennyi idő alatt megromlik egy liter féltartós tej. Abban az esetben ugyanis, ha hiányoznának a kocsiból az autószűrők, a motorba rövid idő alatt olyan szennyezőanyagok jutnának be, amelyek tönkre tehetik azt.


Keresse meg autójához megfelelő autószűrőket:


Az üzemanyag, a levegő, a hidraulika folyadék és a kenést biztosító motorolaj ugyanis egyaránt tartalmazhat olyan apró vagy nagyobb anyagrészecskéket, amelyek a motorba jutva károsítják a gépezetet, rontják annak hatásfokát, vagy megakadályozzák a működését. Ezért a szennyeződéseket autószürőkkel még az égéstérbe jutás előtt ki kell szűrni. Így valahányszor időszakos szervizre, vizsgára visszük a kocsit, de akár évente érdemes kicseréltetni a szűrőket. Megkönnyíti a dolgunkat, hogy a legtöbb típushoz ma már kapható komplex autószűrőkészlet. Ha más alkatrészre is szüksége van autójához, akkor keresse meg kezdőoldalunkról indulva.

Levegő AutószűrőkOlajszűrő autószűrőkUtastéri levegőszűrő autószűrőkÜzemanyagszűrő autószűrőkHidraulika autószűrők

Szűrők márpedig kellenek autónkba

Valamennyi autószűrőnek megvan a maga speciális feladata, s a legtöbb szűrő általában egy adott motorfajtához tartozik. Ám egyes autószűrők a jármű típuson belül is eltérhetnek, ezért célszerű katalógusból kiválasztani a megfelelő szűrőtípusokat. Az emelő gépeknél  például különösen fontos szerepet ellátó hidraulika autószűrő kicserélése előtt nem árt tanulmányozni az adott modellhez tartozó hidraulika autószűrők katalógusainak tartalmát. A személygépkocsik hidraulika rendszerénél hasonló a helyzet.

Mann Filters autó szűrők akciós árakon

Autószűrők levegőnek, olajnak, üzemanyagnak

A levegő autószűrők értelemszerűen a motorba jutó, az üzemanyag elégetéshez szükséges levegő megszűrésére rendeltetett, legyen bármilyen motorszerkezetről szó. A kompresszor levegőszűrő például a kompresszormotorokba jutó levegőt tisztítja meg. Míg az utastérbe jutó levegőt az utastér (pollen) autószűrők mentesíti a szennyezőanyagoktól. A sportlégszűrő pedig a nem kifejezetten a városi használatra, hanem inkább a versenyzési célokra, vagy a szilárd burkolattal nem rendelkező utak használatára tartott autók gazdáinak az igényeit elégíti ki. Az autók ugyanakkor nem üzemelhetnek olajszűrő nélkül sem, aminek a cseréjekor fontos ellenőrizni az olajszűrő tömítés épségét is. Nem maradhat ki a felsorolásból azonban az üzemanyag autószűrő sem, amely a hajtóanyagok tisztán tartására szolgál. Szűrés nélkül ugyanis pillanatok alatt elszennyeződhet a karburátor, illetve eltömődhet az injektor, vagy a dízel kocsik esetében a porlasztó.

SCT autószűrők akciós árakon