AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hővédő lemez választása.


A gyújtás hővédő lemez segít megszüntetni a gyújtás kimaradást, valamint a motor teljesítmény változását, valamint védi az gyújtáshoz szükséges alkatrészeket.

A gyújtás hővédő lemez fontossága

A gyújtás hővédő lemez fontos alkatrész a gépjármű gondmentes elindításában. Ez nélkül indításkor a motor működése akadozhat, aminek következtében több üzemanyagot fog elhasználni. Hideg motor aktiválásakor, az automata szívató lép működésbe a keverék előállításához. A motor beindításához a legdúsabb keverékre van szüksége. Fontos, hogy ilyenkor ne adjunk gázt. A nagyobb energia elhasználás mellett, a védelem nélküli gyújtás, még károsan hat a motor épségére, valamint a körülötte található alkatrészekre. A hővédő lemezek kedvező árainak köszönhetően, kevés befektetéssel biztosíthatjuk járművünk számára, az akadálymentes motorbeindítást, az év bármely időszakában, legyen az fagyos, vagy forró nyári időjárás. Ez a lemez a motorházban, a gyújtókábeleknél helyezkedik el. Könnyen hozzáférhető. A gyújtást segítő alkatrészek elengedhetetlen tartozéka. Minden autó típusban megtalálható.


Keresse meg az autójához megfelelő hővédő lemez alkatrészt:


Gyújtás hővédő lemez vásárlás

A gyújtás hővédő lemez mérete és ára az autó típusától függ. Vásárláskor figyeljünk oda, hogy a megfelelő terméket vegyük meg, esetleg szereljük ki a régi lemezt autónkból, és összehasonlítás alapján döntsünk. A beszerelés után időközönként ellenőrizzük, hogy ez a hővédő lemez mindig a helyén legyen, mert ha le van lazulva, akkor lehúzza a gyújtáskábeleket egyenként és így megváltozik a motor fordulatszáma. Ha ilyen esetben nem változik fordulat, akkor lehet hibás a gyújtókábel, gyertya, az osztófeje, vagy még előfordulhat nagyobb hiba, hogy az adott hengerben nincs kompresszió. Ha bármilyen észrevétele van, mindenképp nézesse át egy hozzá értő szerelővel gépkocsiját, előzze meg az esetleges nagyobb károkat.