AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Javító készlet választása.


Javító készlet használatával gyorsabban és egyszerűbben lehet felújítani az autó kormányszerkezetét, mivel tartalmazza a javításhoz szükséges legfontosabb alkatrészeket, tartozékokat.

Javító készlet kormányszerkezethez

Az autó kormányszerkezetében számos érzékeny és fontos mozgó, egymáson csúszó, forgó alkatrész van, amelyek mind nagy igénybevételnek vannak kitéve. Ez elsősorban a kötő és csukló, egymáson elforduló elemekre vonatkozik, azoknál is főleg a szilentekre, tömítésekre, alátétekre, csavarokra és anyákra.


Keresse meg autójához megfelelő felfüggesztés, kormányzás javító készletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ezeket minden javítás alkalmával érdemes újra cserélni, amihez a legjobb megoldás egy javítókészlet beszerzése. Természetesen ezek nem univerzális alkatrészgyűjtemények, tehát oda kell figyelni, milyen típusú és évjáratú kocsihoz van rájuk szükség. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Javító készlet használata

 

A kormányhoz használható javítókészletek nem egyformák abból a szempontból sem, hogy hány alkatrészt tartalmaznak. Vannak olyanok, amelyek kevesebb, legfeljebb tízet, de olyanok is, amelyek ennél jóval többet. Megválasztásukkor arra kell tekintettel lenni, hogy a kormánynál melyik fődarab javításánál, cseréjénél kívánjuk igénybe venni a javító készletet. Ennek megfelelően kell választani a rendelkezésre állók közül, amelyek lehetnek eredetiek, de utángyártottak is. Ez utóbbiak általában nem maradnak el a gyári alkatrészek minőségétől.