AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Agip Eni motorolaj, olajok

Agip Eni motorolaj és olajok elérhetőek akciós árakon az Eni forgalmazásában, az alkatreszek.hu webáruházában. Minőség olcsón rendelhető házhozszállítással és garanciával.

Agip Eni I-Sint motorolaj és sebességváltó olaj kereső, olajok kedvező árakon.

 

Az Agip Eni egy meghatározó energetikai vállalat, melynek célja, hogy növekedést érjen el az olaj- és gázkutatás, -kitermelés, -szállítás, -átalakítás és -értékesítés területén. A vállalat világszerte 90 országban folytat tevékenységet és körülbelül 78.000 ezer főt foglalkoztat. A cég bevezette fenntarthatósági modelljét, amelynek központjában munkavállalói és közösségi biztonság, a környezet védelme, a műszaki innováció és kutatás, a klímaváltozás elleni harc és az energiahatékonyság áll. Az Eni jelenleg ásványolaj-termékek és gáz kereskedelmével van jelen Magyarországon.

 

Agip Eni motorolaj webáruház

<< Vissza az Olajkeresőbe

Kenőanyagok

Az Eni már több mint harminc évvel ezelőtt kifejlesztette első szintetikus olaját. Természetesen azóta is foglalkoztatja a különböző motorokhoz szükséges nagy teljesítményű kenőanyagok kifejlesztése, s így lehet, hogy mai napig csakis csúcsminőségű kenőanyagokat értékesít a vállalat számos termék formájában a vásárlók legnagyobb elégedettségére.

Az Eni kenőanyagainak összetétele mindig maradéktalanul megfelel a különböző járművek gyártói által támasztott feltételeknek. Ezért is van az, hogy a kutatási és fejlesztési részlege folyamatosan azon ügyködik, hogy a vállalat kínálatában csakis olyan kenőanyagok szerepeljenek, melyek mindig teljesítik a gyártók egyre szigorodó specifikációit, az alacsony SAPS-tartalomra vonatkozó előírásokat és nem utolsó sorban a vásárlók üzemanyag-takarékossági elvárásait. Így az Eni minden alkalmazási területen kizárólag nagy teljesítményű, hosszú olajcsere-periódusú, környezetbarát és a vevők elégedettségét garantáló termékkel áll ügyfelei rendelkezésére:

  • a motorkerékpároktól
  • a legbonyolultabb sportautókig,
  • az elektromos energiatermelő turbináktól
  • a hajógyártó iparban használt hatalmas motorokon át
  • a nagy teljesítményű dízelmotoros teherautóktól
  • a mezőgazdasági traktorokig.

AGIP olaj választó