AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

ACDelco olaj

ACDelco olaj felhasználásával lehet olajat és ACDelco olajszűrőket cserélni az ACDelco amerikai szervizeiben. A világ egyik legnagyobb alkatrészgyártója, amely 90 ezer különböző autóalkatrészt szállít a megrendelőinek, a saját olajszűrőjéhez saját szintetikus olajat is ajánl.

ACDelco olaj használatával működik optimálisan az ACDelco olajszűrő

ACDelco olajok

Az nem ritkaság, hogy az autógyárak megadják, hogy a náluk beszerelt olajszűrőhöz milyen olajat ajánlanak, vagy kizárólag milyen olaj használata mellett adnak garanciát a motorra. Az már kevésbé szokásos, hogy egy olajszűrőket gyártó cég nem egyszerűen alkalmazkodik a gyártók útmutatásaihoz, hanem maga fejleszti ki a saját szűrőjéhez a legjobban alkalmazkodó olajat, vagy fordítva. Az ACDelco azonban nem csak óriási alkatrészkínálatával, de számos innovatív megoldásával is kimagaslik a versenytársai közül. Ilyen a saját ACDelco típusú olaj kifejlesztése és gyártása is. Az alkatrészgyártásban betöltött vezető szerepe mellett az ACDelco egészen kimagasló minőségű olajokat is gyárt és forgalmaz, mégpedig a motorolajok mellett, a gépkocsik hajtóműveihez, de motorkerékpárokhoz is. Ezek szintetikus, vagy félig szintetikus olajok, de akad köztük olyan is, ami kizárólag ásványi olaj. Egyik kiváló termékük a Supreme Semisynthetic 75W-90 és a Select GL-5 váltóolajok, valamint a kétütemű motorokhoz kifejlesztett AC e Stroke és az AC 2TUniversal. Az ATF Dexron III. termékük a legjobb, automata váltókban használatos olajfajta. Az USA-beli ACDELCO vezető cég az utángyártott alkatrészek piacán. A több mint 90000 jó minőségű alkatrészt mindegyikét az ACDELCO magas elvárásainak megfelelően gyártják és tesztelik. A cég GM kínálatának minden része megfelel a GM gyártói előírásoknak.

<< Vissza az Olajkeresőbe

ACDelco olajak a legkiválóbb szintetikus olajak közé tartoznak

Az ACDelco rendkívül nagy választékban kínálja olajtermékeit. Nem csak motorolajokat, de fékolajokat és sebességváltó olajokat is. Ezek nagy többségét is elsősorban a General Motors autóihoz fejlesztették ki, de ma már minden egyéb autómárkában használhatókká váltak. Nem csak alapvető funkcióikat látják el példásan, de számos a motor alkatrészeit védő tulajdonságuk, így korrózió gátló képességük is rendkívül jó. Igen jól tűri az extrém igénybevételt, a nagy nyomást és a magas üzemi hőmérsékletet az ACDelco valamennyi szintetikus olaja. Ennek köszönhetően a személyautókon kívül erőgépekben is jól használhatók. ACDelco alkatrészek a General Motors valamennyi gyártmányában, tehát az Opel gépkocsik szinte mindegyikében előfordulnak. A cég 90 000-féle alkatrészt gyárt, és ezeket a világ 100 országában forgalmazza, de a termékpalettán megtalálhatók a kiváló minőségű kenőolajok is. Az amerikai autógyártás fővárosától, Detroittól alig egy órányi autóútra fekvő Grand Blancban található az ACDelco főhadiszállása. Innen irányítják a gyártást és az egész világra kiterjedő értékesítést. A világviszonylatban is a vezető autóalkatrész gyártókhoz tartozó cég elsősorban a minőségi alkatrészgyártásra fókuszál. Nem csak személygépkocsikhoz, de terepjárókhoz, hajókhoz, vagy ipari berendezésekhez is. A legnagyobb mennyiségben akkumulátorokat, gyújtógyertyákat, olaj- és légszűrőket és fékrendszereket gyártanak. A vezető termékeik közé tartoznak még: a generátorok, a fűtőelemek, fűtőelemek alkatrészei, vagy alvázrészegységek.


AcDelco olajok motorolaj kereső