A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 4

Filename: controllers/site.php

Line Number: 269

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index:

Filename: controllers/site.php

Line Number: 269

Márkáink
AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hc-Parts

Holger Christiansen csoport Dánia egyik legnagyobb alkatrész gyártó és forgalmazó vállalata 

Indítómotorok, alternátorok, klímaberendezések kompresszorai és elektromos alkatrészek és tartozékai gyártásával foglalkoznak, az utángyártott autóalkatrészek piacán

 

A cég immár 50 éve néz szembe sikeresen a piaci változásokkal és fejlesztésekkel, mindvégig az ügyfélközpontúságra koncentrálva, melynek az igazi hajtóereje a vállalat mögött álló alkalmazottak. Nem csupán kiváló minőségű termékek jellemzik, hanem a példaértékű szervíz is. 

 

A Holger Cristian csoportot 1963-ban alapították. Cégalapításuk óta az üzleti tevékenységük alapjait nagymértékben bővítették, és folyamatosan igyekeztek megfelelni az aktuális piaci trendeknek, amely lehetővé tette a vállalat számára, hogy regionális értékesítőből, nemzetközi beszállítóvá bővüljön az autóalkatrészek piacán. Jelenleg Angliában, Németországban, Hollandiában, Svédországban, Franciaországban, Olaszországban és az Egyesült Államokban vannak jelen, mint értékesítők és gyártói létesítményük van Németországban, Szlovákiában és Ukrajnában. Dániában a HC csoportnak több, mint 27 ezer négyzetméter termelési és raktározási területe van, a leányvállatainál további 25 ezer négyzetméteren folyik a gyártás, illetve raktározás. A vállalat hozzávetőlegesen 670 embert foglalkoztat.

2008 óta a BOSCH csoport márkája. 

Tekintse meg autóelektronikai kínálatunkat: