AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Bosch

Bosch autóalkatrészek széles választéka

 

Ismerje meg a vállalat technikai fejlesztéseit és kimagasló minőségű alkatrészeit és termékeit!

 

Alapítása, sikerei

A világ egyik legjelentősebb Diesel-technikával és autóvillamossággal foglalkozó vállalata. Világszerte 270 gyáregységet és több mint 306 000 dolgozót tudhat magáénak, s így élen jár a globális termelésmegosztásban, valamint a műszaki fejlesztésben egyaránt.

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő Bosch alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Bosch autóalkatrészek webáruháza

 

A vállalatcsoport különböző technológiákat és szolgáltatásokat nyújt a világnak. Leginkább a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek gyártásával, forgalmazásával foglalkozik, aminek eredményeképp körülbelül 52,3 milliárd euró árbevételt ért el 2012-ben. A csoport tagja a Robert Bosch GmbH, annak 60 országban működő, több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalatával együtt. Ha az értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítjuk, akkor kb. 150 országban van jelen napjainkban, s ez az egész világra kiterjedő fejlesztési, gyártási és értékesítési hálózat az alappillére a vállalkozás folyamatos növekedésének. 2012-es évi eredményét tekintve elmondhatjuk, hogy a fejlődés folyamatos, legalábbis beruházással teli: mintegy 4,5 milliárd eurót költött kutatásokra és fejlesztésekre, és szerte a világon több mint 4700 szabadalmi kérelmet nyújtott be. Így lehet, hogy szlogenjük napjainkban is megállja a helyét: „Életre tervezve”.

 

Népszerű termékeik kínálatunkban:

  • vezérműszíj és vízpumpa készlet
  • akkumulátor töltő
  • üzemanyag szivattyú

130 éve alapította Robert Bosch a vállalatot

 

130 évvel ezelőtt alapította meg Robert Bosch és munkavállalói a “Precíziós Mechanikai és Elektromos Tervezőműhelyt” Stuttgartban. Ez alapozta meg a ma már világszerte tevékenykedő Robert Bosch GmbH-t, mely továbbra is innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal javítja az emberek életminőségét.

 

Robert Bosch

 

„Mindig maradj emberséges, és tartsd tiszteletben az emberi

méltóságot a másokkal való bánásmódban.”
R. Bosch, 1931.

 

Világító autó Autóversenyző Monitor Futurisztikus autó

 

Magyarországon 1899 óta képviselteti magát

 

1991-ben újjáalapították regionális kereskedelmi kft.-vé, s mára sikereit mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Magyarország második legnagyobb külföldi ipari munkaadójává vált. A csoporthoz tartozó vállalatok telephelyei Budapesten, Egerben, Miskolcon, Hatvanban, Kecskeméten és Szigetszentmiklóson is jelen vannak. Kereskedő és szervizhálózata országunk egész területét behálózza. Hazánkban a közelmúltban elért sikerei számokkal bemutatva a következőek: 2011-es üzleti évre 10 leányvállalattal rendelkezik, a cég teljes forgalma 508 milliárd forintot, magyarországi forgalma – amelybe nem tartoznak bele a saját vállalatai között folytatott kereskedelmi tevékenységek – 134 milliárd forintot hozott, s a csoport 2012. év elejére már 8000 személyt alkalmazott. Hogy az utánpótlásról gondoskodjon, évek óta támogatja a magyarországi felsőoktatást és mérnökképzést is. AIESEC Magyarország és az Aon Hewitt humánerőforrás tanácsadó cég országos felmérései alapján napjainkra a magyarországi Bosch elérte az egyik legvonzóbb munkáltató „címet”.

 

Technikai információk, katalógusok

 

Bosch minőségi légszűrők és beltéri utastér levegő szűrők

Gyújtógyertya felépítésének ismertetése

Bosch indítómotor és generátor pótalkatrészek

Hosszbordás szíj - kiváló minőség, maximális teljesítmény

Elosztófedél beszerelési tippek trükkök

Lámpatestek, fényszórók és autólámpák

Aerotwin ablaktörlő Hagyományos Öntött műanyag

Akkumulátorok új hálótechnológiával

Fékfolyadék - minőség, amiben megbízhat

Bosch fék

A légtömegmérők a motorba bejutó levegőmennyiséget mérik

Bosch lambdaszondák előnyei

Gyújtáskábelek magas minőségi színvonala

Gyújtásvezetékek - nagy teljesítményű csatlakozás

Nagy teljesítményű relék

Kerékfordulatszám-érzékelők

Izzók több fényerőséggel

BAT 490 akkumulátortöltő nagyfrekvenciás akkutöltő

Bosch Automotive archivum

 

 

Bosch autóalkatrészek kedvező árakon webáruházunk kínálatában.